Om Tandcentralen

Tandcentralen finns idag i Husby och Tensta, som ligger centralt belägna med bra förbindelser med kommunal transport.

Klinikerna är handikappanpassade och har en lugn och trivsam atmosfär. De är också utrustade med modern teknik, inklusive digital röntgen och CBCT (3D-röntgen) samt digital journalhantering.

Tandcentralen har områdesansvar för vuxen- och barn-tandvårdi sina områden, och erbjuder en mängd olika tandvårdstjänster.

Personalen har hög kompetens inom olika områden, inklusive kirurgi, barn-tandvård, allmän tandvård och estetiska behandlingar.

Tandcentralen har även kompetens för sedering för tandvårdsrädda patienter och medarbetare som talar ett stort antal olika språk.

All personal har en svensk legitimation från Socialstyrelsen och får löpande efterutbildning för att kunna erbjuda patienten den bästa möjliga behandlingen.

Tandcentralens vision är att ge patienten en kvalitativ tandvård till ett bra pris.

 

 

På Tandcentralen värdesätter vi patientens behov och arbetar alltid efter en individuellt anpassad vårdplan.

Vår styrka ligger i att vi jobbar i team, vilket innebär att vi har den kapacitet och kompetens som krävs för att behandla barn, ungdomar och vuxna.

Våra tandläkare och tandhygienister har hög spetskompetens inom olika områden, såsom kirurgi, barntandvård och estetiska behandlingar, och vi har även kompetens för sedering på kliniken för att hjälpa tandvårdsrädda patienter.

Personalen har breda språkkunskaper, vilket gör att vi kan tillgodose en stor andel av invånarnas språk- och kulturella behov.

Klinikerna är fullt utrustade med den senaste tekniken, inklusive digital röntgen, CBCT (3D-röntgen) och digital journalhantering, och vi har även barnanpassade behandlingsrum och receptioner.

Klinikerna är handikappanpassade och ljusa och fräscha, och vi lägger stor vikt vid att skapa en harmonisk och lugnande miljö.

Välkommen till oss på Tandcentralen!

Vi skapar leenden, var med och gör det möjligt!

Är du våran nästa superhjälte?