Vill du ha vitare tänder?

Vackert leende med vita tänder

Alla människor har olika grundfärg på sina tänder. Den kan vara mer eller mindre vit och skifta i gult, brunt, blått eller grått. En rätt genomförd tandblekning kan ge vitare tänder och ett vackert leende. Ibland kan det räcka med att tandhygienisten får putsa dina tänder.

Brilliant Smile ger – förutom vitare tänder – högra självkänsla och bättre självtillfredsställelse genom ett vackert leende. De kliniker som arbetar med Brilliant Smile har samtliga genomgått en specialutbildning och är certifierade för att endast få använda vår kontrollerade utrustning och preparat. Varje Brilliant Smile tandblekning klinik har alltid minst en legitimerad tandläkare bakom sig för rådgivning och samtal kring varje enskild patient om så behövs. Ofta är det även tandläkarkliniker som utför behandlingarna.

Kolla alltid med din tandläkare innan du väljer och bleka dina tänder!

Vi tillverkar en personligt utformad skena i mjukplast. Sedan får du noggranna anvisningar så att du kan göra behandlingen hemma på dagen eller natten. En blek gel läggs i skenan innan du sätter den på tänderna. Behandlingen upprepas dagligen under 5–14 dagar. Du ska dessutom stärka tänderna med fluor.
Behandlingen som tar cirka 1 timma påbörjas med en putsning av dina tänder. Därefter appliceras väteperoxidgel på tänderna, som sedan aktiveras med hjälp av ett plasmaljus. Under hela behandlingen byts gelen ut 3 gånger. Det aktiverade plasmaljusets våglängd ligger mellan 400-490Nm och är helt fritt från skadligt UV-ljus. Behandligen är helt säker och utan biverkningar. I snitt blir tänderna 7 nyanser vitare* efter en behandling.
Ibland räcker det med blekning av enstaka tänder som är mörkare än de övriga tänderna. Tandblekning av en enstaka tand som missfärgats inifrån börjar med att tandläkaren tar bort gamla fyllningar och annat som kan ha bidragit till missfärgningen. Tandläkaren gör en öppning på tandens baksida och bleker den inifrån. Efter cirka en vecka kontrollerar tandläkaren resultatet. Om det behövs upprepas behandlingen. Behandlingen avslutas med att tandläkaren gör en fyllning med ett tand färgat material.
För att resultatet ska stå sig längre ska du vara noga med din munhygien även i fortsättningen. Den närmaste tiden efter behandlingen är det viktigt att du undviker tobak, kaffe, te, vin och annat som kan missfärga tänderna. Tänk också på att blekning av tänder kan leda till att tänderna kan bli extra känsliga för värme och kyla. Det går normalt över efter en tid.
Säker tandblekning
Bedömning hos tandläkare att tänderna är i god skick
Om du har fyllningar att dem är god kvalité
Inga hål i tänderna
Tandköttet fiskt och inte beläggningar eller tandsten
För att bleka tänderna måste du vara över 18 år och inte vara gravid eller amma, enligt Läkemedelsverkets regler.
Tandblekning Över- och underkäke ERBJUDANDE 1 995 KR

Klinikblekning med Brilliant Smile metoden Över- och underkäke (ordpris: 5995KR)

BrilliantSmile är den ledande metoden för effektiv och säker tandblekning. Det är den metod som används för att bleka tänderna på Tandcentralen. Den ger vitare tänder på bara en behandling som är lågt automatiserad för att säkerställa resultatet. Effekten är mycket tydlig.

Kontakta oss för mer info!

Vackert leende med vita tänder!