Våra Kliniker!

På Tandcentralen har vi två kliniker belägna i centrala Stockholm, en i Husby och en i Tensta. Detta gör det enkelt för dig att ta dig till oss med allmänna kommunikationer såsom bussar och tunnelbana. När du väl kommer till oss möts du av en lugn och trivsam miljö, med modern utrustning som digital röntgen, CBCT (3D-röntgen) och digital journalhantering. Våra kliniker är handikappanpassade, så även rörelsehindrade patienter kan besöka oss utan problem.

Klinikerna är inrymda i ljusa och trivsamma lokaler, så vi hoppas att du känner dig välkommen och bekväm under ditt besök hos oss på Tandcentralen.

Tandcentralen Husby!

Allmäntandvård, Barn- och ungdomstandvård, Specialist tandvård, Kirurgi, Implantat, Panorama röntgen, Tandhygienist, Invisalign, Proteser, Kronor, Filler, Botox, Ortodonti (Tandreglering), Endodonti (Rotfyllningar)
Växel
08-122 120 00
Direkt
08-122 120 01
Mail
info@tandcentralen.se
Mer om Husby kliniken!

Tandcentralen Tensta!

Allmäntandvård, Barn- och ungdomstandvård, Specialist tandvård, Kirurgi, Implantat, CBCT (3D-röntgen), Tandhygienist, Invisalign, Proteser, Kronor, Filler, Botox, Ortodonti (Tandreglering), Endodonti (Rotfyllningar)
Växel
08-122 120 00
Direkt
08-122 120 02
Mail
info@tandcentralen.se
Mer om Tensta kliniken!

Kontakta oss!

Om du har frågor eller funderingar kan du kontakta oss. Vi hjälper gärna till med alla dina frågor och funderingar kring tandvård. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för din munhälsa!    Genom att klicka på skicka-knappen godkänner du att vi sparar dessa uppgifter i vårt patientregister. Uppgifterna kommer att hanteras konfidentiellt enligt personuppgiftslagen (PUL/GDPR) och kommer inte att lämnas ut till tredje part. Önskar du att vi raderar uppgifterna från vårt patientregister kan du närsomhelst kontakta oss på info@tandcentralen.se eller ringa 08-122 120 00.