Behandlingar

Vanliga frågor

Aktuella priser och erbjudanden finner du på sidan Priser
Vi erbjuder både barn och vuxna allmän-, estetisk och akuttandvård på samtliga av våra kliniker.
Det rekommenderas att man går till tandläkaren minst en gång per år för allmäntandvård.

Allmäntandvård

Våra tandläkare utför allmäntandvård anpassad efter dina individuella behov och önskemål.

På Tandcentralen erbjuder vi professionell allmäntandvård för att hjälpa våra patienter att hålla sina tänder och munhåla friska och välmående. Vi värdesätter att erbjuda våra patienter den bästa möjliga vården och strävar alltid efter att vara en trygg och säker vårdgivare. Vårt team av tandläkare och tandhygienister är duktiga och erfarna och vi använder oss av den senaste tekniken och utrustningen för att kunna erbjuda högkvalitativ tandvård.

Som patient hos oss kan du förvänta dig regelbundna undersökningar och professionella munhygien behandlingar.

Vi tar också hand om eventuella tandproblem, såsom karies, tandlossning och tandvärk, och ger råd och tips om hur du kan sköta om dina tänder hemma.

På Tandcentralen har vi ett brett utbud av tjänster inom allmäntandvård, inklusive undersökningar, rengöring, fyllningar, kronor och broar. Vi strävar alltid efter att erbjuda den mest skonsamma och patientvänliga behandlingen, och vårt team är alltid redo att svara på dina frågor och funderingar.

Om du är intresserad av att bli patient hos oss är du välkommen att kontakta oss för att boka en tid.

Vi är anslutna till Försäkringskassan och barn och ungdomar upp till 23 år behandlas kostnadsfritt.

Vi ser fram emot att hjälpa dig att hålla dina tänder och munhåla i gott skick!

Om du har frågor om allmäntandvård kan du kontakta oss

Vi hjälper gärna till med alla dina frågor och funderingar kring tandvård. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för din munhälsa!    Genom att klicka på skicka-knappen godkänner du att vi sparar dessa uppgifter i vårt patientregister. Uppgifterna kommer att hanteras konfidentiellt enligt personuppgiftslagen (PUL/GDPR) och kommer inte att lämnas ut till tredje part. Önskar du att vi raderar uppgifterna från vårt patientregister kan du närsomhelst kontakta oss på info@tandcentralen.se eller ringa 08-122 120 00.