Kostnadsfri konsultation med 3D scanning outcome simulator. (VÄRDE 2635KR)

Är du intresserad av att boka en konsultation eller har några frågor?
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

  Jag godkänner att ni sparar mina personuppgifter i enlighet med Tandcentralens Policy*


  Vad är Invisalign?

  Ett leende kan förändra allt

  Låt oss hjälpa dig få det leende du alltid drömt om utan att behöva påverka ditt dagliga liv. Med Invisaligns innovativa teknologi och specialtillverkade tandskenor, kan du gradvis flytta dina tänder och förbättra ditt självförtroende, synsätt och livsstil.

  Medan fasta tandställningar och andra behandlingsalternativ kan vara obekväma och påverka din vardag, är Invisaligns borttagbara tandskenor bekväma, genomskinliga och nästan osynliga. Byt ut dem varannan vecka och se hur dina tänder gradvis flyttas till sin önskade position.

  Över 6 miljoner människor över hela världen har redan upplevt fördelarna med Invisalign. Är du redo att ta steget mot ett nytt leende utan att störa din dagliga rutin? Kontakta oss idag för att få reda på mer.

  Kan Invisalign fungera för dig?

  För trångt mellan tänderna när det finns för lite plats i käken för att alla tänder ska rymmas normalt.

  För glest mellan tänderna när det finns för mycket plats i käken.

  Korsbett sker när över- och underkäken är felriktade, vilket leder till att tänderna i överkäken biter innanför motsvarande tänder i underkäken, oavsett om det är framtänder eller sidtänder.

  Djupbett när tänder i överkäken går avsevärt om lott med tänder i underkäken.

  Underbett när underkäkens framtänder sticker ut utanför framtänderna i överkäken, vanligen beroende på underväxt i överkäken, överväxt i underkäken, eller bådadera.

  Behandlingsjämförelse

  Det är en klar skillnad

  När det gäller att välja den bästa typen av tandregleringsbehandling finns det ett alternativ som sticker ut: Invisalign. Endast Invisalign använder innovativ teknik, kliniska studier och avancerad teknik för att exakt reglera dina tänder. Fasta tandställningar och andra genomskinliga metoder för tandreglering kan helt enkelt inte matcha Invisalign. Det beror på att Invisalign har flera fördelar som andra behandlingsmetoder saknar.

  Alltid nyskapande

  Invisalign är en annorlunda typ av tandregleringsbehandling jämfört med konventionella alternativ. Med hjälp av innovativ teknik som vi har utvecklat och fortsätter att förbättra, kan vi erbjuda en serie genomskinliga och borttagbara tandskenor som gradvis flyttar dina tänder på plats. Till skillnad från traditionella tandställningar finns det inga trådar eller fästen. Detta innebär att det inte finns några metallkomponenter och att de är nästan osynliga när du bär dem.

  Sätt in dem när du vill. Ta ut dem när du inte vill.

  Det är viktigt att fasta tandställningar tas bort av utbildade yrkesmän eftersom det kan vara svårt att rengöra tänderna och tandköttet ordentligt med dem på plats. Dessutom kan de begränsa vad du kan äta bekvämt.

  I motsats till fasta tandställningar kan tandskenor enkelt tas ut när som helst under behandlingen. Detta gör att du kan äta vad du vill och hålla god munhygien utan problem. Dessutom kan du ta bort tandskenorna under korta stunder vid speciella tillfällen, som bröllop eller större möten. Din livsstil förblir oförändrad eftersom tandskenorna inte hindrar dig från att göra de saker du normalt skulle göra.

  Prisgaranti!

  Vi på Tandcentralen har en enkel prisgaranti som vi vill att våra patienter ska känna sig trygga med. Vi är stolta över att vara Sveriges största allmäntandläkare inom Invisalign-behandlingar, vilket ger oss fördelar som andra kliniker inte kan matcha. Vi kompromissar aldrig med kvaliteten på våra behandlingar, och vi kan därför erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att det påverkar kvaliteten.

  Vi vill ge våra patienter bästa möjliga vård, vilket inkluderar en personlig konsultation där du kan få mer information om våra villkor och prisgaranti. Vi är alltid glada att svara på frågor och förklara våra priser och villkor mer i detalj så att du kan ta välgrundade beslut om din tandvård.

  🏷️Prismatch

  • Vi på Tandcentralen vill alltid erbjuda våra patienter konkurrenskraftiga priser, och vi är redo att matcha priser från andra tandläkarkliniker som erbjuder en jämförbar Invisalign-behandling till en lägre kostnad. Vi tror att varje patient förtjänar tillgång till högkvalitativ tandvård, och vi vill ge våra patienter en positiv och tillfredsställande upplevelse med vår klinik. Därför strävar vi efter att erbjuda våra patienter en balans mellan hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser.

  ❤️Kostnadsförslag

  • För att vi ska kunna matcha priser från andra tandläkarkliniker som erbjuder en jämförbar Invisalign-behandling till en lägre kostnad, behöver du kunna visa upp ett giltigt kostnadsförslag som inte är äldre än 14 dagar jämfört med ditt kostnadsförslag från oss. Vi är alltid redo att ge dig bästa möjliga pris, men det är viktigt att vi kan verifiera att det erbjudande som du har fått från en annan klinik är äkta och aktuellt. På så sätt kan vi garantera att du får det bästa möjliga priset på din Invisalign-behandling.

  Största allmäntandläkaren inom Invisalign i Sverige!

  Tandcentralen har erfarna Invisalign-tandläkare som har en hög spetskompetens inom Invisalign-behandlingar. Dessa tandläkare genomgår kontinuerliga efterutbildningar för att kunna erbjuda den bästa möjliga behandlingen till sina patienter. Trots att vi kan erbjuda våra tjänster till ett konkurrenskraftigt pris, kommer du inte att uppleva en sämre kvalitet på behandlingen.

  Vi på Tandcentralen tror att ditt leende är den mest värdefulla accessoaren du kan bära, och därför vill vi ta hand om det på bästa möjliga sätt. Vi är engagerade i att erbjuda våra patienter en högkvalitativ Invisalign-behandling, med en personlig och professionell service.

  Programvaran ClinCheck® – en central del i Invisalignbehandlingen.

  Din Invisalign-tandläkare på Tandcentralen kommer alltid att ge dig en väldefinierad behandlingsplan, oavsett vad ditt mål är med behandlingen. De använder en individuellt anpassad programvara för att ta fram en behandlingsplan för varje patient på ett digitalt sätt. Med nya ClinCheck Pro med 3D Control kan tandläkare ta en stor digitalt steg framåt inom tandläkarvärlden. Denna nya version av programvaran ger mer exakt kontroll över slutpositionen för tänderna. Genom att justera direkt på 3D-modellen kan tandläkaren visa effekterna på hela bettet i realtid. Detta ger en högre grad av noggrannhet och precision i behandlingsplanen, vilket kan bidra till bättre resultat och en bättre upplevelse för patienten.

  iTero® Element™ Intraoral Scanner

  Med användning av iTero Scanner kan en högprecis modell av din mun skapas i 3D. Detta är möjligt genom att en specialiserad kamera tar en mängd bilder av dina tänder och käke, och sedan sammansätter dem för att skapa en detaljerad modell. Med hjälp av Invisalign Outcome Simulator kan du också visualisera hur din behandling kommer se ut i realtid, genom en 3D-simulering av ditt tandregleringsresultat. Denna process är helt smärtfri och inte alls obekväm. Du behöver inte längre göra traditionella avtryck som tidigare var nödvändiga.

  Du kan bli förvånad över hur snabbt och effektivt systemet fungerar. Det ger en hög grad av noggrannhet och pålitlighet för din behandling, vilket kan hjälpa dig att känna dig säker och trygg i hela processen.

  Boka din kostnadsfria konsultation idag!