Är du intresserad av att boka en konsultation eller har några frågor? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Kostnadsfri konsultation med 3D scanning outcome simulator. (VÄRDE 2635KR)

  Jag godkänner att ni sparar mina personuppgifter i enlighet med Tandcentralens Policy*


  Vad är Invisalign?

  Ett leende kan förändra allt

  Ditt självförtroende. Ditt synsätt. Ditt liv. Och med Invisalign behöver det inte vara någon stor sak att få det leende du alltid drömt om. I själva verket har det knappast någon inverkan alls på ditt dagliga liv.

  Invisaligns tandskenor flyttar dina tänder med hjälp av en serie nästan osynliga, borttagbara tandskenor som är specialgjorda efter dina tänder för högsta bekvämlighet. Efterhand som du byter tandskena varannan vecka kommer dina tänder att, lite i taget, dag för dag, gradvis att flyttas tills de når sitt beräknade slutliga läge.

  Bekväma, genomskinliga och borttagbara – Invisalign förvandlar ditt leende utan att störa din vardag. Något som fler än 6 miljoner människor över hela världen redan upplevt.

  Är du redo för ditt nya leende?

  Kan Invisalign fungera för dig?

  För trångt mellan tänderna när det finns för lite plats i käken för att alla tänder ska rymmas normalt.

  För glest mellan tänderna när det finns för mycket plats i käken.

  Korsbett när både över- och underkäke är felriktade. Det orsakar vanligen att en eller flera tänder i överkäken biter innanför motsvarande tänder i underkäken och förekommer såväl för framtänder som sidtänder.

  Djupbett när tänder i överkäken går avsevärt om lott med tänder i underkäken.

  Underbett när underkäkens framtänder sticker ut utanför framtänderna i överkäken, vanligen beroende på underväxt i överkäken, överväxt i underkäken, eller bådadera.

  Behandlingsjämförelse

  Det är en klar skillnad

  När det gäller att bestämma bästa typ av behandling för sin tandreglering finns det egentligen bara ett alternativ: Invisalign. Bara Invisalign erbjuder den innovation, de kliniska studier och den teknik som med exakthet styr hur dina tänder regleras. Fasta tandställningar och andra genomskinliga metoder för tandreglering kan helt enkelt inte konkurrera. Och här är varför:

  Alltid nyskapande

  Invisalign skiljer sig från konventionella tandregleringsbehandlingar. Genom att använda innovativ teknik som vi uppfunnit och fortsätter att vidareutveckla, kan vi erbjuda Invisalign som en serie genomskinliga borttagbara tandskenor som reglerar dina tänder, lite i taget, och till skillnad från tandställning finns inga trådar eller fästen. Det innebär att det inte finns några metalldelar och att de nästan är helt osynliga när du bär dem.

  Sätt in dem när du vill. Ta ut dem när du inte vill.

  Fasta tandställningar kan bara tas bort av utbildade yrkesmän och det kan hindra dig från att rengöra tänder och tandkött effektivt och begränsa vad du kan äta bekvämt.
  Eftersom tandskenorna kan tas ut när som helst under behandlingen kan du äta vad du vill, hålla god munhygien och du kan ta bort tandskenorna under korta stunder vid speciella tillfällen såsom bröllop eller större möten. Din livsstil förblir oförändrad.

  Prisgaranti!

  Vår prisgaranti är väldigt enkelt:
  Vi kompromissar aldrig med kvalitet, med att vi är största allmäntandläkaren i Sverige på Invisalign har vi några stordriftsfördelar och inköpsavtal som andra inte kan matcha.
  Därför kan vi vara bland Sveriges billigaste utan att du upplever en sämre kvalité!

  *mer info/villkor får du i samband med konsultationen.

  🏷️10% extra!

  • Om en annan tandläkare/klinik har gett dig ett billigare kostnadsförslag på en jämförbar behandling med Invisalign, matchar vi deras pris, och drar av 10%.

  ❤️Kostnadsförslag

  • Du måste kunna uppvisa det billigare priset med ett giltigt kostnadsförslag som är högst 14 dagar äldre än ditt kostnadsförslag från oss.

  Största allmäntandläkaren inom Invisalign i Sverige!

  På Tandcentralen behandlas du av erfaren Invisalign tandläkare med hög spets kompetens inom Invisalign behandlingar. Löpande efterutbildningar genomgås för att kunna erbjuda patienten den allra bästa behandlingen.

  Därför kan vi vara bland Sveriges billigaste utan att du upplever en sämre kvalité!

  Ditt leende är den dyrbaraste accessoaren du kan bära, låt oss ta hand om ditt leende!

   

  Programvaran ClinCheck® – en central del i Invisalignbehandlingen.

  Oavsett målet för din behandling ger din Invisalign-tandläkare dig alltid en tydligt definierad behandlingsplan. På Tandcentralen använder din Invisalign tandläkare programmet för att på digital väg ta fram en individuellt anpassad behandlingsplan för varje patient. Nya ClinCheck Pro med 3D Control innebär ett stort kliv framåt för den digitala tandläkarkonsten. Den nya versionen har tagits fram för att ge mer exakt kontroll över tändernas slutgiltiga positioner. Justeringar görs direkt på 3D-modellen, och effekten på hela bettet visas i realtid.

  iTero® Element™ Intraoral Scanner

  Med iTero Scanner kan en mycket exakt modell av din mun skapas i 3D. Med Invisalign Outcome Simulator kan du se en realtids 3D-simulering av behandlingen och ett preliminärt resultatet av din Invisalign-behandling. Hela processen är smärtfri och inte obekväm alls. Ett traditionellt avtryck k är inte nödvändigt.

  Du kommer bli förvånad över hur snabbt och effektivt systemet är.

  Boka din kostnadsfria konsultation idag!