Betalning

På vår tandklinik accepterar vi betalningar via kort, kontant, swish eller via faktureringstjänsten Payzmart. Genom Payzmart kan du enkelt få en faktura på din tandvårdsbehandling skickad till din e-post/sms, som du sedan kan betala inom en betalningsperiod på 14 dagar. Payzmart tillåter fakturering upp till 100 000 kronor utan extra avgifter och erbjuder också möjlighet att dela upp fakturan på upp till 24 månader. Information om eventuella avgifter kan du hitta på Payzmarts hemsida. www.payzmart.se

Vi erbjuder alltså många olika betalningsalternativ för att underlätta för dig som patient.

Observera att det sker en sedvanlig kreditprövning vid all fakturering hos Tandcentralen även vid utebliven tid.

Tandvårdslån

På Tandcentralen erbjuder vi våra patienter förmånliga möjligheter till avbetalning. Med vårt Tandkonto kan du sprida kostnaderna för din tandvård från 300 kronor per månad, helt utan någon ränta. Valet är ditt när det gäller hur du vill strukturera din betalning.

Vi strävar efter att göra tandvård tillgänglig för alla, och en central aspekt av detta är att du som patient ska kunna välja en avbetalningsplan som passar dina förutsättningar. I samarbete med Resurs Bank erbjuder vi nu en av tandvårdens mest gynnsamma möjligheter till delbetalning.

Fördelar med vår räntefria delbetalning:

  • En smidig ansökningsprocess med snabbt svar inom 15 sekunder.
  • Du kan göra en slutbetalning när som helst utan extra kostnad.
  • Gäller för behandlingskostnader av alla storlekar, både små och stora.
  • Månadsbetalningar från 300 kronor.
  • Räntan är helt täckt av oss.

På Tandcentralen tar vi ansvar för räntekostnaden i samband med varje köp. Som patient betalar du endast en uppläggningsavgift samt en fast månadskostnad tills lånet är återbetalt. I priset ingår en aviavgift på 49 kronor, resterande belopp är en rak amortering.

Mindre behandlingar (300 kr/mån): Vår Tandkonto-lösning för räntefri delbetalning är perfekt för behandlingskostnader under 30 000 kronor. Avbetalningens längd anpassas efter behandlingskostnaden. Du har friheten att när som helst göra en slutbetalning utan extra kostnad om så önskas.

Större behandlingar (1500 kr/mån): För tandvårdsbehandlingar med en total kostnad över 30 000 kronor kan du välja månadsbetalning på 1500 kronor. Om du önskar avsluta avbetalningsplanen i förtid är detta möjligt när som helst utan extra kostnad.

En uppläggningsavgift på 149 kronor tillkommer.

Enkel ansökan för avbetalning: Att ansöka om avbetalning för din tandvård är enkelt och snabbt. Prata med oss i receptionen om du är intresserad av delbetalningsalternativet. Vi genomför en ansökningsprocess och du får svar på din berättigande till delbetalning redan inom 15 sekunder. För att kunna ansöka behöver du vara folkbokförd i Sverige, vara minst 18 år gammal, ha en tillsvidareanställning och sakna betalningsanmärkningar. Du kan också smsa TAND till 71 690 om du vill utnyttja vår Tandkonto-lösning för delbetalning.

Kontakta oss för mer Info!

Har du svårt med ekonomin? Finns hjälp att få av Fonder och stiftelser!