Skalfasader

Skalfasader är en form av professionell tandvård som används för att förbättra utseendet på tänderna. Skalfasader är tunna skal av porselen eller kompositmaterial som sätts på tänderna för att ge dem ett mer estetiskt utseende. Skalfasader kan användas för att dölja missfärgningar, kantstötar, missformade tänder eller tänder med stora mellanrum.

Hollywood smile är en term som används för att beskriva ett leende med vita, jämna och symmetriska tänder. Hollywood smile kan uppnås med hjälp av olika tandvårdsbehandlingar, såsom skalfasader, tandblekning och tandkronor.

Vår tandcentral i Stockholm erbjuder professionell hjälp med skalfasader och Hollywood smile. Våra erfarna tandläkare och tandtekniker hjälper dig att välja den bästa behandlingen för dina behov och se till att du får den bästa möjliga vården.

Om du är intresserad av att få skalfasader eller Hollywood smile, eller om du vill veta mer om dina olika alternativ, tveka inte att kontakta vår tandcentral i Stockholm för mer information och rådgivning. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dina behov och ser till att du får den bästa möjliga vården.

Priser

Priset för en behandling med skalfasader kan variera beroende på flera faktorer.

Materialval, behandlingens omfattning och den tandläkare som utför behandlingen är några exempel på faktorer som påverkar priset.

Om du väljer keramiska fasader så påverkas priset av flera faktorer, inklusive materialval, tandteknikeravgifter, behandlingens komplexitet och omfattning, förväntningar och den uppskattade tiden det tar att genomföra behandlingen. Priset per fasad kan variera från 4 000 till 9 000 kronor.

Om du väljer kompositfasader så påverkas priset av andra faktorer. Fasader av komposit tillverkas för hand av den behandlande tandläkaren och priset beror på tandläkarens erfarenhet och kompetens, behandlingens omfattning och hur många gånger fasaderna behöver skulpteras, härdas, slipas och putsas för att uppnå önskat resultat.

Priset på kompositfasader är svårt att uppskatta, men vanligtvis kostar de från 4000 kronor per fasad. Om du väljer att behandlas med teknikerframställda kompositfasader så tillkommer en kostnad för det tandtekniska arbetet utöver behandlingskostnaden.

Om du har frågor om skalfasader kan du kontakta oss

Vi hjälper gärna till med alla dina frågor och funderingar kring tandvård. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för din munhälsa!    Genom att klicka på skicka-knappen godkänner du att vi sparar dessa uppgifter i vårt patientregister. Uppgifterna kommer att hanteras konfidentiellt enligt personuppgiftslagen (PUL/GDPR) och kommer inte att lämnas ut till tredje part. Önskar du att vi raderar uppgifterna från vårt patientregister kan du närsomhelst kontakta oss på info@tandcentralen.se eller ringa 08-122 120 00.