Skalfasader

Skalfasader är en form av professionell tandvård som används för att förbättra utseendet på tänderna. Skalfasader är tunna skal av porselen eller kompositmaterial som sätts på tänderna för att ge dem ett mer estetiskt utseende. Skalfasader kan användas för att dölja missfärgningar, kantstötar, missformade tänder eller tänder med stora mellanrum.

Hollywood smile är en term som används för att beskriva ett leende med vita, jämna och symmetriska tänder. Hollywood smile kan uppnås med hjälp av olika tandvårdsbehandlingar, såsom skalfasader, tandblekning och tandkronor.

Vår tandcentral i Stockholm erbjuder professionell hjälp med skalfasader och Hollywood smile. Våra erfarna tandläkare och tandtekniker hjälper dig att välja den bästa behandlingen för dina behov och se till att du får den bästa möjliga vården.

Om du är intresserad av att få skalfasader eller Hollywood smile, eller om du vill veta mer om dina olika alternativ, tveka inte att kontakta vår tandcentral i Stockholm för mer information och rådgivning. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dina behov och ser till att du får den bästa möjliga vården.

Om du har frågor om skalfasader kan du kontakta oss

Vi hjälper gärna till med alla dina frågor och funderingar kring tandvård. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för din munhälsa!    Genom att klicka på skicka-knappen godkänner du att vi sparar dessa uppgifter i vårt patientregister. Uppgifterna kommer att hanteras konfidentiellt enligt personuppgiftslagen (PUL/GDPR) och kommer inte att lämnas ut till tredje part. Önskar du att vi raderar uppgifterna från vårt patientregister kan du närsomhelst kontakta oss på info@tandcentralen.se eller ringa 08-122 120 00.