Behandlingar

Vanliga frågor

Vi har tandhygienister som erbjuder tandblekning, air-flow, puts & polering samt fastsättning av tandsmycken. Våra tandläkare erbjuder estetiska behandlingar som skalfasader, Invisalign och implantat.
Ja, vi erbjuder estetiska behandlingar på samtliga av våra kliniker.

Estetisk tandvård

Estetisk tandvård är en form av tandvård som fokuserar på att förbättra utseendet på dina tänder och mun. På Tandcentralen erbjuder vi olika behandlingar för att förbättra din munhälsa, samtidigt som vi bevarar och återställer dina tänder till deras ursprungliga form och styrka.

En av våra mest populära behandlingar inom estetisk tandvård är tandblekning. Med hjälp av professionella blekningsprodukter kan vi bleka dina tänder upp till 8 nyanser. Vi erbjuder både klinikblekning, där du kan bleka dina tänder under en kortare tid på våra kliniker, samt hemblekning där du bleker dina tänder hemma med hjälp av en blekningsskena och blekningsgel.

Vi erbjuder också kosmetiska tandfyllningar, där vi använder estetiska material som ser naturliga ut och matchar färgen på dina övriga tänder. Dessa fyllningar är en bra alternativ till amalgamfyllningar och kan användas för att återställa skadade eller missfärgade tänder.

För att förbättra formen och storleken på dina tänder kan vi också erbjuda skalfasader, tandkronor och tandbroar. Tandkronor/fasader är ett skyddande skal som täcker en skadad eller missfärgad tand, medan tandbroar används för att ersätta saknade tänder. Vi använder högkvalitativa material som ser naturliga ut och kommer att ge dig ett vackert leende.

Om du är intresserad av att förbättra ditt dina tänder och munhälsa, är du välkommen att kontakta oss på Tandcentralen för att boka en konsultation. Vi kan hjälpa dig att välja rätt behandling och ge dig mer information om våra estetiska tandvårdsbehandlingar.

Om du har frågor om estetisk tandvård kan du kontakta oss.

Vi hjälper gärna till med alla dina frågor och funderingar kring tandvård. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för din munhälsa.    Genom att klicka på skicka-knappen godkänner du att vi sparar dessa uppgifter i vårt patientregister. Uppgifterna kommer att hanteras konfidentiellt enligt personuppgiftslagen (PUL/GDPR) och kommer inte att lämnas ut till tredje part. Önskar du att vi raderar uppgifterna från vårt patientregister kan du närsomhelst kontakta oss på info@tandcentralen.se eller ringa 08-122 120 00.