Stylage filler

Stylage är den nya tredje generationens hudfiller och den modernaste fillern som finns på marknaden. Den innehåller den naturliga antioxidanten Mannitol vilket gör att den håller i hela 9-12 månader. Mannitol ger även minskad svullnad och rodnad direkt efter behandlingen. Den är väldigt smidig och vävnadsvänlig vilket ger ett utmärkt resultat.

Stylage används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. kinder och läppar. Man kan även göra ett ansiktslyft utan operation eller konvalescens.

För att kunna optimera varje behandling finns ett brett sortiment med olika fillers. Detta ger behandlaren unika möjligheter att skräddarsy varje behandling så att de passar just dina behov.

Stylage tillverkas av företaget Laboratoires Vivacy i La Ravoire i Frankrike. Företaget tillhandahåller ett brett utbud av högkvalitativa produkter med export till över sjuttiofem länder.

Utvecklingsteamet bakom Stylage, har en mycket lång erfarenhet av produkter baserade på hyaluronsyra för läkemedels- och estetikindustrin.

Stylage är en hudfiller av hyaluronsyra, ett kroppseget icke permanent ämne. Den används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt att öka volym i till exempel kinder, haka och läppar. Man kan även göra ett ansiktslyft utan operation eller konvalescens.
Oavsett om du vill föryngra din hud, släta ut rynkor, återge förlorad volym i ansiktet, markera konturer eller definiera läpparna så finns det en Stylage produkt som passar dina behov.
Varje behandling med Stylage är unik, precis som varje person har en egen uppfattning om vad skönhet är. En behandling inleds med en konsultation. Själva behandlingen tar ca 15-30 min (beroende på områden) och en Stylage injiceras med en tunn nål i små mängder. Stylage skapar volym och linjer kan slätas ut, läppar blir återfuktade/fylligare, hudens struktur slätas ut och får mer lyster och ansiktskonturer förstärks. Resultatet syns omedelbart.
Första behandlingarna utförs ca. två till tre gånger med två veckors mellanrum. Därefter kan resultatet underhållas med en återbehandling var nionde månad.
Ja, Stylage är en mycket säker produkt. Hyaluronsyran i Stylage är icke animalisk och tillverkad i en kontrollerad steril miljö. Fler än en miljon personer har behandlats med Stylage.
Stylage S, Stylage M, Stylage L håller normalt i 9-12 månader, Stylage XL och Stylage XXL i 12-18 månader. Vid behandling av läppar i 6-12 månader. På vissa personer bryts Stylage ner snabbare.
Säker behandling
Behandlingen utför av legitimerad- och utbildad personal
Du får ej ha någon Herpes infektion som pågår i kroppen eller injektionsområdet.
Du får ej ha kroniska inflammationer i området.
Du får ej ha kvissla eller finne på injektionsområdet.
Du får ej ha en infektion, feber, sjukdomskänsla i kroppen.
Undvik mediciner som påverkar blödningsbenägenheten så som Waran, Salicylsyra, Omega-3 en vecka före behandling. Rådfråga alltid din läkare innan du slutar eller pausar din medicinering.

Stylage S

Fyller ut fina linjer i panna och runt ögon, skapar läppkonturer, fyller ut mörka ringar under ögon samt fyller ut ärr efter t.ex. akne.

Stylage M

Fyller veck och djupare linjer som glabella (argrynka), nasolabialveck (veck från näsa till mun), läppar, munvinklar, djupare ärr, ökar volym på händernas ovansida m.m.

Stylage L

Fyller djupa veck och djupare linjer som glabella (argrynka), nasolabialveck (veck från näsa till mun), läppar för större volym, djupare ärr, ökar volym i kinder och haklinje mm.

Stylage XL

Återskapar volym i framför allt kinder och haklinje samt modellerar näsor. Denna produkt är mycket hållbar och används ofta i kombination med S, M, Special Lips och L för att skapa ett s.k. soft lift, ett ansiktslyft utan kirurgiskt ingrepp.

Stylage XXL

Återskapar volym främst i kinder och haklinje samt modellerar näsor. Används ofta i kombination med Stylage S, Stylage M, Special Lips och Stylage L för att skapa ett s.k. soft lift, ett ansiktslyft utan kirurgiskt ingrepp.

Stylage Special Lips

FAVORITEN

Denna specialprodukt är många läkares favorit vid läppbehandlingar. Special Lips ger en perfekt mjuk läpp med större volym och snygg kontur. Har du en tunn läpp och önskar en naturligt ökad volym så skapar den här produkten en diskret läppförstoring.

PRISER

Stylage S-M ERBJUDANDE 2800 KR

Behandlar ett av följande områden: läppkontur, fina linjer, ärr, panna, argarynka, nasobialveck, djupare ärr eller volymläppar

Stylage L-XL ERBJUDANDE 3300 KR

Behandlar ett av följande områden: kinder, kindben eller näsa.

Stylage Special Lips ERBJUDANDE 3100 KR

Ger läppkontur och volym (ger en mjukare touch jämfört med S-M).

SÄKER OCH HÅLLBAR I EN KLASS FÖR SIG

Stylage klassas som den tredje generationens hudfiller, bestående av hyaluronsyra; ett kroppseget icke-animalisk, ej permanent ämne. Den används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. kinder och läppar. Man kan även göra ett ansiktslyft utan operation eller konvalescens. Stylage finns endast på kliniker. Behandling sker alltid av legitimerad- och utbildad personal